Onze Classics-bloem voor de creatieve thuisbakker!

De Classics zijn de basis voor de thuisbakker die zelf gist, zout en andere ingrediënten wil toevoegen. Al deze variëteiten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Je bent dus zeker dat je altijd gezond en lekker brood eet. Op elke verpakking vind je een basisrecept voor zowel de oven als voor de broodmachine. Elk recept is grondig getest door de bakspecialisten van AVEVE. Zo ben je zeker dat je brood altijd lukt, of je nu bakt in de oven of met de broodmachine. Toch varieer je naar hartelust en creëer je heerlijk eigen brood door verschillende bloemsoorten te mengen.

 

Alle Classics-bloemsoorten zijn beschikbaar in pakken van 2,5 kg.

 

Classics Wit

 

 

Surfina

  • Extrafijne tarwebloem. Basis voor wit brood en fijn gebak.
  • Ook verkrijgbaar in grootverpakking (10 en 25 kg) 
 

Biologisch wit brood BE-BIO-01

  • Voor biologisch wit brood met fijn aroma. 
 

Surprima-Plus

  • Eiwitrijke tarwebloem. Ideaal om te mengen met bruine meelsoorten voor meer volume.
  • Ook verkrijgbaar in grootverpakking (10 en 25 kg)

Frans krokant

  • Eiwitrijke tarwebloem. Speciaal voor stokbrood, krokante broodjes en ciabatta.
  • Ook verkrijgbaar in grootverpakking (25 kg)

Wit boerenbrood

  • Voor traditioneel, luchtig witbrood met zachte kruim en lichtzoete smaak.
  • Ook verkrijgbaar in grootverpakking (10 kg)

Luxebrood

  • Voor zoet koekenbrood, rozijnenbrood, suikerbrood, sandwiches en Limburgse vlaaien.

Wit speltbrood

  • Gemaakt uit 100% gemalen spelt.
   

 

Classics Bruin

 

 

Bruin speltbrood

  • Gemaakt uit 100% fijngemalen volspeltmeel, met tarwegluten.
 

Bruin biomeel BE-BIO-01

  • Voor gezond, vezelrijk, biologisch brood. 

Gerstebrood

  • Gerstemeel gemengd met tarwemeel.

Haverzemelenbrood

  • Tarwemeel met haverzemelen en havermeel.

Lichtbruin tarwebrood

  • Lichtbruin meel op basis van volkorenmeel en witte tarwebloem.
 

Masteluinbrood

  • Combinatie van volroggemeel, voltarwemeel en tarwebloem.

Roggebrood

  • Fijngemalen, donker roggemeel met tarwebloem

Sojabrood

  • Bevat tarwemeel, grof gemalen tarwe en stukjes soja.

Volkorenbrood

  • Voor traditioneel bruin volkorenbrood.
   

 

Classics Meergranen-pitten

 

 

Fijn meergranenbrood

  • Voor meergranenbrood op basis van tarwe, rogge, soja, spelt, haver, gierst en maïs. 
 

Extra grof meergranenbrood

  • Voor bruin brood met gierst, tarwevlokken en grove tarwestukjes.

Grof meergranenbrood

  • Voor meergranenbrood met zonnebloempitten, tarwekiemen en lijnzaad.

Brood met pitten

  • Voor bruin brood met tarwezemelen, lijnzaad, pompoenpitten en zonnebloempitten.

Waldkorn

  • Voor typisch donkerbruin meergranenbrood. Bevat lijnzaad en zonnebloempitten.
   

 

 

 

 

Printvriendelijke afdruk