Glutenvrij

Tarwe, rogge, haver, gerst en spelt bevatten het eiwit gluten. Bij coeliakiepatiënten veroorzaakt gluten een beschadiging aan de dunne-darmwand. Deze granen zijn dus verboden in het glutenvrije dieet. Dat geldt ook voor alle producten waarin deze granen zijn verwerkt of mee in aanraking zijn geweest.

 

Veilig en lekker glutenvrij: Nieuwe No-Risk bevat 0 % tarwe

Dibro biedt je voortaan drie volledig gluten- en tarwevrije broodmixen. Met deze drie meelsoorten bereid je een ruime keuze lekkere recepten voor brood en gebak. Zowel in de broodmachine als in de oven krijg je altijd een mooi resultaat.

Dibro’s bakspecialisten ontwikkelden de nieuwe No-Risk Wit en No-Risk Meergranen. Een veilige keuze dus voor wie geen gluten of tarwe mag eten.

Bestel deze glutenvrije producten nu in je AVEVE-winkel!

 

We hebben verschillende recepten specifiek glutenvrij. Om deze recepten te bekijken moet je "glutenvrij" aanvinken in "bakrecepten".

 

No-Risk Wit 2,5 kg

Dibro glutenvrij No-Risk wit

 

Op basis van maïs- en tapiocazetmeel. Vrij van gluten, tarwe, lactose, melkeiwit en eieren. Geschikt voor brood in de oven en in de broodmachine en voor gebak.

 

Dit product is op bestelling verkrijgbaar in je AVEVE-winkel.

Top

 

Coelidiet 2,5 kg

Dibro glutenvrij Coelidiet

 

Bloem op basis van maïs- en aardappelzetmeel voor glutenvrij brood in de traditionele oven.

 

Dit product is op bestelling verkrijgbaar in je AVEVE-winkel.

Top

 

 

No-Risk Meergranen 500 g

 

No-risk meergranen

 

 

Voor glutenvrij bruin brood met zonnebloempitten. Gemaakt van maïs- en tapiocazetmeel en vrij van tarwe, lactose, melkeiwit en eieren. Geschikt voor brood in de oven en in de broodmachine.

 

Dit product is op bestelling verkrijgbaar in je AVEVE-winkel.

Top

 

Printvriendelijke afdruk